Articles més recents

diumenge, 25 de setembre de 2011

Preparatius finals

Amb la visita -prevista pel dimecres 28 de setembre- de l'arquebisbe de Tarragona per a la Consagració de l'església donàvem per acabada la primera fase de restauració de l'església de Fontscaldetes.

Teníem un nou altar i ara arribaven els bancs de l'església, que ens van donar de l'església del la de Santa Maria. Els darrers treballs consistien en netejar l'església i condicionar l'entorn per a rebre la visita episcopal.

Podem dir que la data d'avui, 25 de setembre de 2011 és la nostra primera presentació pública.
Darrere, d'esquerra a dreta: Toni Rigau (de cal Pau); Albert Rovira (de cal Biló); Ernest Navarro (de cal Duarte); Josep Maria Balcells (de cal Mason); Joanito Tous (de cal Pep Balenyà); Josep Maria Rovira (de cal Biló). Al davant, d'esquerra a dreta: Pep Forn (de cal Figueres); Mar Calbet (de cal Biló); Josep Maria Calavera ( de cal Foguet); Jordi Rovira (de cal Jaume Vilallonga); i Francesc Tous (de cal Gallard). Els Gossos: La Nuca (el ros) i la Gabana (el blanc i negre). La fotografia la va fer el Rafel Fortuny del Pla de Santa Maria.
Neteja de la plaça de Fontscaldetes

Neteja de l'interior de l'església de Fontscaldetes

L'església de Fontscaldetes amb els bancs i la nova barana del cor.

Neteja de l'entorn de la plaça i del carrer principal de Fontscaldetes.

Els artífexs de consolidar el marge original del camí de Fontscaldetes: Jordi Rovira, Pep Forn i Rafel Fortuny.

La Maria del Mar acabant de netejar l'entorn dels rentadors de Fontscaldetes.

Feina feta. El de la moto és el Jordi Rovira; pertany al Moto Sport Cabra. Molts dels membres d'aquesta entitat local van ser i són els capdavanters en la recuperació de Fontscaldetes. I després ni ha que critiquen als de les motos perquè fan malbé el camins: els de Cabra, a més a més de tenir-ne cura, demostrem que som sensibles a la preservació del nostre patrimoni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada