diumenge, 19 de desembre del 2010

El Pessebre del Centre de Lectura de Reus a Fontscaldetes

Avui, a la una del migdia, els amics de la Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus, conduïts per l'Àngels de Cal Daniel en han fet l'honor de portar el seu pessebre a l'església de Fontscaldetes.
Cada any, els excursionistes de Reus escolleixen un lloc, hi van a fer una passejada i finalment hi dipositen un pessebre. És un símbol bonic i una tradició entranyable.
Enguany el lloc escollit ha estat la nostra recent restaurada església. Per nosaltres ha estat un honor poder rebre el col·ectiu reusenc. És un reconeixement a la tasca que entre tots duem a terme i és una posada en escena, de nou, el poble de Fontscaldetes en el món excursionista.
Han arribat a Cabra a primera hora del matí. Mentre uns s'han endinsat a conèixer els racons més amagats del poble, els altres han fet camí cap el Cogulló. Pel Coll del Sàrria i passant per l'antiga via Captivària han fet cap a Fontscaldetes on s'han trobat amb la resta del grup, els de l'Associació d'Amics de Fontscaldetes i uns quants veïns del poble.
Després de fer una breu explicació de la història de Fontscaldetes, han dipositat el pessebre a l'interior de l'església de l'Assumpta tot cantat les tradicionals nadales.
Hem pogut compartir un matí especial, entranyable i força emotiu per nosaltres.
Moltes gràcies a la Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus per haver-nos ajudat a difondre el poble de Fontscaldetes. Per a nosaltres, que una entitat del prestigi del Centre de Lectura de Reus ens ajuda a comprovar que anem pel camí correcte.



A tots, moltes gràcies i Bon Nadal.

Si voleu seguir la informació de la Secció d'Excursionisme del Centre de Lectura de Reus ho podeu fer a:

http://secelecreus.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada